Senaste nyheter

Bli bekant med nyheter om byggande och utveckling av Hangö Havsbad och Regatta Suites-fritidsbostäder för att hålla dig informerad.

 • YLE Nyheter - Spa, hotell och flera bostäder ska locka folk till Hangö året runt

  FI: YLE Uutiset - Kylpylä, Hotelli ja useat asunnot houkuttelevat ihmisiä Hankoon ympäri vuoden

  EN: YLE News - Hanko is becoming a year round destination with spas, hotels and seaside residences

 • YLE Nyheter - Arkitekter skissar på bostäder på Drottningberg i Hangö

  FI: YLE Uutiset - Arkkitehdin luonnokset Hangon Kuningattarenvuoren kodeista

  EN: YLE News - Architects sketch homes on Queen Mountain in Hanko

 • Tehtaanniemen rakennustyöt ovat käynnistyneet

  Maanrakennustyöt ovat käynnistyneet Hangon Tehtaanniemellä. LU Rakentajat Oy/ VN Bygg Ab on aloittanut Hangon Merikylpylän rakentamisen. Kylpylä valmistuu vuodenvaihteessa 2016/2017. Vapaa-ajan asuntojen rakentaja Hartela Oy aloittaa työt heti vuodenvaihteen jälkeen. Vapaa-ajan asunnot luovutetaan ostajilleen kevätkesällä 2017.

 • Hallinto-oikeus teki positiivisen päätöksen

  Helsingin Hallinto-oikeus on ratkaissut Tehtaanniemen hankkeen rakennusluvan muutoshakemuksesta tehdyt valitukset Regatta Resorts Oy:n eduksi. Hallinto-oikeus totesi, että valittajilla ei ollut valitusoikeutta. Samalla Hallinto-oikeus totesi, että koska rakennuslupa on myönnetty lainvoimaisen asemakaavan perusteella, siitä tehdystä valituksesta johdettavan Hallinto-oikeuden päätöksestä ei voi valittaa. Näin rakennusluvan muutos on täytäntöönpanokelpoinen. Työt käynnistyvät vielä vuoden 2015 puolella ja hankkeet valmistuvat kesään 2017 mennessä.

 • Hartela rakentaa Hangon Tehtaanniemen asuinrakennukset

  Regatta Resorts Oy on sopinut Hartela Oy:n kanssa Hangon Tehtaanniemelle rakennettavien majoitusrakennusten urakasta. Hartela vastaa kokonaisvaltaisesti hankkeen toteutuksesta. Hankkeen koko on yli 5000 krsm2 ja käsittää kolme kolmikerroksista taloa, joihin tulee yhteensä 43 korkeatasoista vapaa-ajan huoneistoa. Talot ovat arkkitehtipariskunta Tua ja Sebastian Cedercreutzin suunnittelemia. Talot rakennetaan yhtäaikaisesti samalle niemelle toteutettavan kylpylä-uimahallirakennuksen kanssa, jonka suunnittelija on Pekka Helin ja rakentajaksi on valittu jo aiemmin hankolainen VN Bygg Ab / Länsi-Uudenmaan Rakentajat Oy. Kaikki on nyt valmista, iloitsee Regatta Resorts Oy:n toimitusjohtaja Risto Kyhälä. Upeat suunnitelmat ja korkeatasoiset rakentajat ovat valmiina, myös riittävä määrä asiakkaita hankkeen käynnistämiseksi on jo mukana. Nyt tarvitsemme vain viime vuoden syyskuussa hyväksytyn rakennusluvan lainvoimaistumisen, niin rakentaminen aloitetaan. Hartelan saaminen mukaan Tehtaanniemeen on asiakkaittemme kannalta erityisen hieno asia, toteaa Kyhälä tyytyväisenä. Hartela on tunnettu arvoasuntojen rakentaja, jolle asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa. Hartela Oy kuuluu Hartela-yhtiöihin ja toimii Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla sekä Länsi-Uudellamaalla. Hartela on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen, yli 70-vuotias perheyhtiö työllistää valtakunnallisesti lähes tuhat rakentamisen ja talotekniikan ammattilaista. Liikevaihto tilikaudella 2014 oli 283 miljoonaa euroa. “Asuinrakennuksista tulee upeita ja niillä on ainutlaatuinen sijainti. Mielenkiintoisen hankkeen valmistelu on jo käynnistetty Hartelassa. Yhteistyömme Regatta Resortsin kanssa on luontevaa ja odotamme innolla pääsevämme toteuttamaan hanketta”, toteaa Hartela Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmainen. Hanke käynnistetään kun rakennuslupa sekä kylpylälle että asuinrakennuksille on lainvoimainen. Rakennusluvasta tehtiin kaksi valitusta Helsingin Hallinto-oikeuteen viime vuoden lokakuussa. Hallinto-oikeus ratkaisee asian syyskuussa 2015. Rakennusaika on 18 kuukautta.

 • Hangon Merikylpylän rakentaa paikallinen rakentaja

  Regatta Resorts Oy on allekirjoittanut Hangon Tehtaanniemeen sijoitettavan kylpylän urakkasopimuksen hankolaisen VN Bygg AB/ LU Rakennus Oy:n kanssa. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti kun rakennusluvan muutoslupa on saanut lainvoiman eli todennäköisimmin tulevan syyskesän aikana. Urakkamuoto on KVR ja rakennusaika on 12 kuukautta. Kylpylän muutoslupahakemus hyväksyttiin Hangon kaupungin ympäristölautakunnassa syyskuussa 2014 ja siitä tehtiin kaksi valitusta Helsingin hallinto-oikeudelle.

 • Tehtaanniemen rakennustyöt ovat käynnistyneet

  Maanrakennustyöt ovat käynnistyneet Hangon Tehtaanniemellä. LU Rakentajat Oy/ VN Bygg Ab on aloittanut Hangon Merikylpylän rakentamisen. Kylpylä valmistuu vuodenvaihteessa 2016/2017. Vapaa-ajan asuntojen rakentaja Hartela Oy aloittaa työt heti vuodenvaihteen jälkeen. Vapaa-ajan asunnot luovutetaan ostajilleen kevätkesällä 2017.

 • Rakennusluvan muutoslupa Tehtaanniemen hankkeelle myönnetty

  Hangon Ympäristölautakunta myönsi odotetusti Regatta Resorts Oy:n Tehtaanniemen kylpylä- ja vapaa-ajan asuntohankkeelle muutosluvan. Muutosluvassa rakennettavien rakennusten asemaa muutettiin huomattavasti paremmin ympäristöä huomioivammaksi, laatutasoa nostettiin reippaasti ja vapaa-ajan asuntojen parkkipaikat sijoitettiin talojen kellareihin. Samalla vapaa-ajan asuntojen lukumäärää vähennettiin ja Hotelli Regatalle jätettiin mahdollisuus lisärakentamiseen n. 50 hotellihuoneen verran.

 • Cedercreutz Arkkitehdit suunnittelee Hangon Tehtaanniemen vapaa-ajan asunnot

  Cedercreutz Arkkitehdit on valittu suunnittelemaan Hangon Tehtaanniemen vapaa-ajan asunnot.

  Arkkitehdit Tuua ja Sebastian Cedercreutz ovat tunnettuja korkeatasoisista asuntoprojekteista sekä monipuolisesta osaamisestaan asuinympäristöjen suunnittelussa. Hanko on merta rakastavalle arkkitehtipariskunnalle tärkeä paikka.

  Cedercreutzien tekemä luonnossuunnitelma sisältää 43 korkeatasoista vapaa-ajan asuntoa kolmessa talossa. Kaikissa vapaa-ajan asunnoissa on yksilöllinen ilme, terassi ja esteetön merinäköala.

 • Arkkitehti Pekka Helin suunnittelee Hangon Merikylpylän

  Maailmanlaajuisesti palkittu arkkitehti Pekka Helin suunnittelee Hankoon rakennettavan Hangon Merikylpylän. Arkkitehtitoimisto Helin & Co on voittanut Suomessa ja maailmalla 38 ensimmäistä palkintoa arkkitehtikilpailuissa. Tunnettuja suunnittelutöitä ovat mm. Nokian, Ilmarisen, Wärtsilän ja UPM:n pääkonttorit sekä Eiranrannan asunnot Helsingissä.

  Helinin toimistolle on myönnetty kahdesti rakennustaiteen valtionpalkinto (1983 ja 2006). Palkintolautakunnan mukaan Helinin menestyksen taustalla on harvinaisen monipuolinen kyky hallita ja tulkita kompleksisia tilanteita vakuuttavalla tavalla paikasta, mittakaavasta ja budjetista riippumatta.

Regatta Resorts Ltd

Aleksanterinkatu 48B, 8th floor

00100 HELSINKI

risto.kyhala@regattaresorts.fi

+358 400 99 88 00

Risto Kyhälä, CEO