Fabriksudden i Hangö

Hangö är en unik och solig småstad vid öppna havet. Inte undra på att den har blivit en av våra mest populära sommarstäder. Likväl charmar Hangö också under de andra årstiderna som ett mångsidigt resemål. Fabriksudden i Hangö är Finlands sydligaste välfärdscenter och är beläget på den pärlglänsande Östersjöns vackraste kust.

Regatta Suites-fritidsbostäder samt Hangö Havsbad, vilka är under byggnad, håller på att byggas mellan Hangös historiska villaområde och gästhamn. Av de fritidsbostäder som blir färdiga under sommaren 2017 är några ännu lediga.

Regatta Suites-fritidsbostäder är speciellt rymliga, ljusa och har högt till tak. Material av hög kvalitet smeker ögat. Varje bostad har en rymlig, täckt terass och en underbar vy över havet. I byggandet satsas både på kvaliteten och osynliga detaljer såsom ljudisoleringen. Som Finlands sydligaste välfärdscenter erbjuder Fabriksudden i Hangö Östersjöpärlans glans.

Visa svit

Regatta Suites-fritidsbostäder

På Fabriksudden byggs Regatta Suites-fritidsbostäder med förtjusande havsutsikt. Bostädernas högklassiga materialval och utrustningsdetaljernas orubbliga kvalitet smeker också ögat. I varje bostad finns köksinredning från Scavolini, hushållsmaskiner från Gaggenau, kranar från Grohe och vattenmöblar från Gustavsberg.

Bostäderna placeras i tre byggnader där det sammanlagt finns 43 bostäder. De minsta lediga lägenheterna är 55m2 men också medelstora lägenheter på 63m2, 84m2 och 116m2 finns kvar. Härutöver bjuder en av takvåningens fritidsbostäder med fyra sovrum på 146m2 med lyx. Lägenheterna på första våningen har en gård. Varje lägenhet har också en bilplats i garage.

Om köparen av lägenheten så önskar kan denne ingå ett avtal om uthyrning av sin lägenhet som en del av suites-verksamheten med Hotell Regatta. Ett gemensamt kostnadsövervaknings- och låsningssystem har planerats för denna verksamhet.

Regatta Suites-fritidsbostäder började byggas i januari 2016 och de blir färdiga sommaren 2017.

Läget

Läget

Regatta Suites-fritidsbostäder ligger på Fabriksudden i Hangö. Bostäderna byggs i omedelbar närhet av gästhamnen, Hangö Havsbad och Hotel Regatta.

Visa karta

Ritning

Planritningar

Sammanlagda ytan

70m2

Bostaden innehåller

59m2

Balkongen

12m2

Lägenheter C30, C31, C36, C37, C41, C42

Sammanlagda ytan

90m2

Bostaden innehåller

65,5m2

Balkongen

20m2

Lägenhet C28

Sammanlagda ytan

100m2

Bostaden innehåller

84,5m2

Balkongen

20m2

Lägenhet C29

Sammanlagda ytan

100m2

Bostaden innehåller

86,5m2

Balkongen

20m2

Lägenhet C32

Sammanlagda ytan

190m2

Bostaden innehåller

116m2

Balkongen

20m2

Lägenhet C27

Kontakta oss

Blev du intresserad av fritidsbostäderna eller spat? Kontakta oss för mer information. Det löner sig att vara snabb för det finns bara några Regatta Suites-fritidsbostäder kvar!

Sökfrågor

Regatta Resorts Oy

+358 405 456 301

info@regattaresorts.fi

Försäljning

Kjell Dannberg LKV

Aktia Kiinteistönvälitys Oy

+358 440 473 679

kjell.dannberg@aktialkv.fi

Försäljning

Johanna Radeborn LKV

Stina Poutiainen Oy LKV

+358 40 5915837

johanna.radeborn@stinapoutiainen.fi

Senaste nyheter

Bli bekant med nyheter om byggande och utveckling av Regatta Suites-fritidsbostäder och Hangö Havsbad för att hålla dig informerad.

Arkitekter

hc logo

Fritidsbostäderna på Fabriksudden i Hangö planerades av Tuua & Sebastian Cedercreutz. Cedercreutz Arkkitehdit är kända för högtstående bostadsprojekt och mångsidigt kunnande vid planering av boendemiljön.

Cedercreutzs har planerat en individuell stil för varje lägenhet. Detta arkitektpar älskar havslandskapet i Hangö och obehindrad havsutsikt betonas i deras planering.

KYLPYLÄ • SPA • HAVSBAD

Regatta Resorts Oy

Aleksanterinkatu 48B, 8.krs

00100 HELSINKI