Hangö Havsbad

Vi öppnar tidig vår 2017

Hangö Havsbad

Vi öppnar tidig vår 2017

Hangö Havsbad

Hangö Havsbad som byggs på Fabriksudden erbjuder en exceptionellt högklassig samt rogivande upplevelse med en underbar havsutsikt. Havsbadet blir färdigt våren 2017 och det har planerats av den berömda arkitekten Pekka Helin.

I hjärtat av spat finns bassängavdelningen vars planering inspirerades av Hangös vackra natur och det havsnära landskapet. Spabyggnadens tjänster framställs närmare längre ner.

Hotel Regatta är en av havsbadets grundare och ansvarar för havsbadets verksamhet. Nu finns ett privat delägarskap till Hangö Havsbad tillgängligt, vilket möjliggör obegränsad nyttjanderätt av spat och alldeles unika förmåner för ägaren.

Visa spa

Spa-tjänster

På bottenvåningen finns det två stämningsfulla bastur, en elegant lounge och ett mötesrum som medlemmar kan hyra året runt. På bassängavdelningen finns två traditionella bastur samt en ångbastu. Simbassängen är 25 meter lång och är 140 cm -180 cm djup. Intill finns också en liten, varmare terapi bassäng.

På spat har vi också ett café, ett yoga- och pilatesrum samt flera utrymmen med tillgängliga skönhets- och välmåendebehandlingar av hög kvalitet.

Historia

Hangö har varit känd som en bad ort under nästan hela dess historia. Bad orten föddes redan 1874 då staden beslöt att anrätta en bad anläggning som komplement till hamnverksamheten. Eleganta och dekorativa trävillor representerar fortfarande Hangös historia.

Spa-parkens nöjesområde blev illa förstört i fortsättningskriget för över sextio år sedan. Nu efter ett drygt halvt sekel kommer Hangö Havsbad att återställa Hangö dess förflutna bad kulturs glans.

Medlemskap

En A-aktie berättigar till inträde för två utnämnda personer året runt. En ägare av två aktier har rätt att medta också gäster i stället för utnämnda personer. Priset på en A-aktie är 12 500 €.

Under sommarsäsongen 1.6.-30.8. är Hangö Havsbad reserverat för sina delägare. Under vintersäsongen 1.9.-30.5. har en delägare rätt att medta gäster till nedsatt pris. Hangö Havsbad är öppet för allmänheten mellan 1.9.-30.5 till ett marknadsbestämt pris.

Kontakta oss

Blev du intresserad av Hangö Havsbad eller Regatta Suites-fritidsbostäder? Kontakta oss för mer information. Det löner sig att vara snabb för det finns bara några fritidsbostäder kvar!

Sökfrågor

Christian Beckman, CEO

Hotel Regatta Oy Ab

+358 50 599 1121

christian.beckman@hotelregatta.fi

Försäljning

Kjell Dannberg LKV

Aktia Kiinteistönvälitys Oy

+358 440 473 679

kjell.dannberg@aktialkv.fi

Försäljning

Johanna Radeborn LKV

Stina Poutiainen Oy LKV

+358 40 5915837

johanna.radeborn@stinapoutiainen.fi

Senaste nyheter

Bli bekant med nyheter om byggande och utveckling av Hangö Havsbad och Regatta Suites-fritidsbostäder för att hålla dig informerad.

Arkitekter

hc logo

Arkitektbyrå Helin & Co har planerat Hangö Havsbad. Helins byrå har två gånger tilldelats statspriset för byggnadskonst (1983 och 2006). Prisnämnden anser att hemligheten bakom Helins framgång är en sällsynt mångsidig talang att behärska och tolka mångformiga utrymmen på ett övertygande sätt, oberoende av skala eller budget.

SVIITTI • SUITES • SVIT