Hangon Tehtaanniemi

Hangossa on merenrantaa silmän kantamattomiin. Kolmesta ilmansuunnasta ympäröivä meri. Näköala aavalle merelle lähes kaikkialta. Pittoreskit, puiset huvilat henkivät menneiden aikojen tunnelmaa. Purjehtijoita, taiteilijoita, elämästä nauttijoita. Tämä on Hanko, Suomen eteläisin ja onnellisin paikkakunta.

Sanotaan, että Hangossa paistaa aina. Yli 130 kilometriä rantaviivaa Suomen eteläisimmässä kärjessä tekee siitä ainutlaatuisen kohteen. Ei ihme, että Hanko on yksi Suomen rakastetuimmista ja eloisimmista kesäkaupungeista. Se ihastuttaa vuoden ympäri monipuolisena lomakohteena.

Hangon Tehtaanniemi on Suomen eteläisin hyvinvoinnin keskus helmenhohtoisen Itämeren kauneimmalla rannalla. Rakenteilla olevat Regatta Suites -vapaa-ajan asunnot sekä Hangon Merikylpylä nousevat Hangon vierasvenesataman ja kulttuurihistoriallisista vanhoista huviloista koostuvan villa-alueen väliin. Kesäksi 2017 valmistuvista loma-asunnoista muutama on edelleen vapaana. Kesäpäivät ovat pitkiä ja kuumia virkistävän merituulen hyväillessä kasvoja. Täällä on helppo rentoutua ja olla onnellinen.

Tutustu vapaa-ajan asuntoihin

Regatta Suites

Regatta Suites -vapaa-ajan asuntojen rakentaminen on aloitettu tammikuussa 2016 ja ne valmistuvat kesäksi 2017.

Kaikissa asunnoissa on poikkeuksellinen huonekorkeus, joka tekee niistä avaria ja valoisia. Asuntoihin on valittu laadukkaat materiaalit, jotka hivelevät silmää ja tuovat ylellisyyden tunnetta huoneistoon. Varustetasossa on panostettu tinkimättömään laatuun ja kiinnitetty huomiota jokaiseen yksityiskohtaan aina äänieristyksestä lähtien. Huoneistoissa on muun muassa Scavolinin keittiökalusteet ja Gaggenaun kodinkoneet. Jokaisessa huoneistossa on lisäksi tilava, katettu terassi ja upea näkymä merelle. Osassa huoneistoja on jopa oma piha.

Asunnon ostaja voi halutessaan tehdä sopimuksen Hotel Regatan kanssa huoneistonsa vuokraamisesta edelleen osana hotellin suites-toimintaa. Tätä toimintaa varten on suunniteltu yhteinen kulunvalvonta- ja lukitusjärjestelmä.

Huoneistot sijoittuvat kolmeen rakennukseen, joissa on yhteensä 43 asuntoa. Pienimmät vapaana olevat huoneistot ovat 52 neliömetriä, mutta jäljellä on vielä myös keskikokoisia huoneistoja 63, 84, 116 ja 126 neliön koossa. Näiden lisäksi kattoterassilla varustettu neljän makuuhuoneen vapaa-ajan asunto tarjoaa luksusta yli 150 neliön verran. Ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha. Jokaisella huoneistolla on lisäksi oma autohallipaikka, josta pääsee hissillä suoraan huoneistoon.

Sijainti

Sijainti

Regatta Suites -vapaa-ajan asunnot sijaitsevat Hangon Tehtaanniemessä, kivenheiton päässä Hangon keskustasta etelään. Huoneistot rakennetaan vierasvenesataman, Hangon Merikylpylän ja Hotelli Regatan välittömään läheisyyteen.

Kartta

Asemapiirros

Pohjapiirrokset

Kokonaispinta-ala

70m2

Asunnon koko

59m2

Parveke

12m2

Huoneisto C30, C31, C36, C37, C41, C42

Kokonaispinta-ala

90m2

Asunnon koko

65,5m2

Parveke

20m2

Huoneisto C28

Kokonaispinta-ala

100m2

Asunnon koko

84,5m2

Parveke

20m2

Huoneisto C29

Kokonaispinta-ala

100m2

Asunnon koko

86,5m2

Parveke

20m2

Huoneisto C32

Kokonaispinta-ala

190m2

Asunnon koko

116m2

Parveke

20m2

Huoneisto C27

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko vapaa-ajan asunnoista tai kylpylästä? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä Regatta Suites -vapaa-ajan asuntoja on enää vain muutama jäljellä!

Kyselyt

Regatta Resorts Oy

+358 405 456 301

info@regattaresorts.fi

Myynti

Kjell Dannberg LKV

Aktia Kiinteistönvälitys Oy

+358 440 473 679

kjell.dannberg@aktialkv.fi

Myynti

Johanna Radeborn LKV

Stina Poutiainen Oy LKV

+358 40 5915837

johanna.radeborn@stinapoutiainen.fi

Ajankohtaista

Tutustu tästä Regatta Suites -vapaa-ajan asuntojen ja Hangon Merikylpylän rakentamisen etenemiseen liittyviin uutisiin pysyäksesi ajan tasalla.

Suunnittelijat

hc logo

Hangon Tehtaanniemen vapaa-ajan asunnot on suunnitellut Tuua & Sebastian Cedercreutz. Cedercreutz Arkkitehdit on korkealaatuisista asuntoprojekteista ja monipuolisesta osaamisesta asuinympäristöjen suunnittelussa tunnettu yritys.

Cedercreutzit ovat suunnitelleet jokaiselle huoneistolle yksilöllisen ilmeen. Arkkitehtipariskunta rakastaa Hangon merimaisemaa ja suunnittelussa onkin panostettu esteettömään merinäköalaan.

KYLPYLÄ • SPA • HAVSBAD

Regatta Resorts Oy

Aleksanterinkatu 48B, 8.krs

00100 HELSINKI