Hangon Merikylpylä

Avaamme alkukeväällä 2017

Hangon Merikylpylä

Avaamme alkukeväällä 2017

Hangon Merikylpylä

Tehtaanniemeen nouseva Hangon Merikylpylä tarjoaa poikkeuksellisen tasokkaan ja samalla rauhoittavan kylpyläkokemuksen upealla merinäköalalla.

Kylpylän rakentaminen aloitettiin marraskuussa 2015 ja se valmistuu kesällä 2017. Kylpylän on suunnitellut maineikas arkkitehti Pekka Helin, joka on tunnettu lukuisista korkeatasoisista julkisista rakennuksista.

Hotelli Regatta on kylpylän perustajaosakas ja vastaa kylpylän toiminnasta. Hangon Merikylpylään on tarjolla yksityinen osakkuus, joka mahdollistaa kylpylän rajoituksettoman käyttöoikeuden erityisillä omistajaeduilla.

Tutustu kylpylään

Kylpylän palvelut

Kylpylän sydän on sen allasosasto, jonka suunnittelua ovat inspiroineet Hangon kaunis luonto ja merellinen maisema. Viihtyisällä allasosastolla on kaksi perinteistä suomalaista saunaa sekä rentouttava höyrysauna. Virkistyminen 25 metriä pitkässä, isommassa altaassa on taattu. Täma allas on toisesta päädystään 180 cm syvä. Ison altaan vieressä on lisäksi pienempi ja lämpimämpi terapia-allas.

Kylpylän pohjakerroksessa on kaksi tunnelmallista saunaa, elegantti loungetila, jota jäsenet voivat vuokrata ympäri vuoden. Merikylpylä on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin keskus. Kylpyläpalveluiden ohella saatavilla on terveyttä edistäviä korkealaatuisia kauneus- ja hyvinvointipalveluja. Kylpylästä löytyy lisäksi tyylikäs kahvila terasseineen, tilava jooga- ja pilateshuone, fitness corner sekä useita hoitohuoneita.

Historia

Hanko on lähes koko historiansa ajan tunnettu kylpyläkohteena. Kylpyläkaupunki syntyi jo 1800-luvun lopussa kasinoalueella toimineen kylpylälaitoksen myötä. Kylpylä toimi kesäsesongin aikaan ja sisälsi osastot erikseen miehille ja naisille. Eleganteista pukukopeista väki siirtyi laude-, amme- ja roomalaisiin kylpyihin, höyrykaappeihin ja suihkutiloihin. Tämän lisäksi kylpylässä tiedetään olleen toisen luokan kylpyosasto ammeineen ja saunoineen.

Nyt kymmenien vuosien jälkeen, Hangon Merikylpylä tulee palauttamaan Hankoon sen aiemman kylpyläkaupungin loiston.

Kylpyläosakkuus

Yksi A-osake oikeuttaa kahden nimetyn henkilön sisäänpääsyyn ympäri vuoden. Osakkeen haltijalla on oikeus tuoda myös vieras/vieraita toisten nimettyjen henkilöiden sijaan - kahden osakkeen haltija tuo vieraat ilman veloitusta. Myös alaikäiset lapset pääsevät mukaan vanhempiensa seurassa, alle kouluikäiset ilman veloitusta. Yhden A-osakkeen hinta on 12 500 €.

Kesäkaudella 1.6.-30.8. Hangon Merikylpylä on varattu vain osakkaiden käyttöön. Vieraat pääsevät kylpylään ainoastaan osakkaan vieraana. Talvikaudella Hangon Merikylpylä on auki yleisölle 1.9-30.5. välisen ajan. Lippujen hinta tulee olemaan 12-20 euroa riippuen ajankohdasta. Osakas on myös tällöin oikeutettu tuomaan vieraita alennettuun hintaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Hangon Merikylpylästä tai Regatta Suites -vapaa- ajan asunnoista? Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa. Kannattaa toimia nopeasti, sillä kylpyläosakkeita on vain rajallinen määrä. Vapaa-ajan asuntojakin on enää vain muutama jäljellä.

Kyselyt

Christian Beckman, CEO

Hotel Regatta Oy Ab

+358 50 599 1121

christian.beckman@hotelregatta.fi

Myynti

Kjell Dannberg LKV

Aktia Kiinteistönvälitys Oy

+358 440 473 679

kjell.dannberg@aktialkv.fi

Myynti

Johanna Radeborn LKV

Stina Poutiainen Oy LKV

+358 40 5915837

johanna.radeborn@stinapoutiainen.fi

Ajankohtaista

Tutustu tästä Hangon Merikylpylän ja Regatta Suites -vapaa-ajan asuntojen rakentamiseen ja kehitykseen liittyviin uutisiin pysyäksesi ajan tasalla.

Suunnittelijat

hc logo

Arkkitehtitoimisto Helin & Co on valittu suunnittelemaan Hangon Merikylpylä. Helinin toimistolle on kahdesti myönnetty rakennustaiteen valtionpalkinto (1983 ja 2006). Palkintolautakunnan mukaan Helin & Co:n menestyksen taustalla on monipuolinen kyky hallita ja tulkita monimuotoisia tiloja vakuuttavalla tavalla, mittakaavasta ja budjetista riippumatta. Toimiston käsialaa ovat muun muassa Wärtsilän pääkonttori sekä Eiranrannan asunnot Helsingissä.

SVIITTI • SUITES • SVIT